Jørgen Gad Andresen (tv), Hørsholm, mener Preben Carøe har et atypisk forhold til Danmarks historien.

Jørgen Gad Andresen (tv), Hørsholm, mener Preben Carøe har et atypisk forhold til Danmarks historien.

DEBAT: Skriv kendsgerninger - ikke clairvoyante gætterier, Preben Carøe

Det er svært at se om Preben Carøe promoverer sig selv fra Ringvejen eller Venstre i almindelighed, og Ann Lindhardt i særdeleshed?, skriver Jørgen Gad Andresen i et indlæg

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, Hørsholm:

Når vor nye lokale Venstre-forfatter, hr. Preben Carøe skriver, om ikke tirader, så føljetoner af clairvoyante holdninger til byggeri m.v. rundt om i kommunen. Så er det svært at se, om Preben Carøe promoverer sig selv fra Ringvejen eller Venstre i almindelighed, og Ann Lindhardt i særdeleshed?

Preben Carøe udtaler i føljetonen, på sammen vis som til kommunalbestyrelses møderne (som gæst), et spørgsmål, som i avisen, så to linjer længere nede, pludselig er en kendsgerning.

Ligesom Preben Carøe også har et atypisk forhold til Danmarks historien.

Vi andre lærte i skolen, at Stavnsbåndet officielt blev ophævet i 1788 og alt i alt afskaffet i 1800. Men sådan er det åbenbart ikke på Ringvejen?

Frihedstøtten på Vesterbro blev opført, men den vil Preben Carøe have revet ned? Al den stund, at Preben Carøe finder det culpøst, at en tidligere formand for Miljø- og planlægningsudvalget ikke længere er formand og i kommunalbestyrelsen, men ganske formastelig ansat hos en ansøger.

Uf det driver med culpa ned ad væggene på Ringvej. Altså hos den clairvoyante Preben Carøe.

Preben Carøe, du må en tur forbi Vesterbro og Frihedstøtten. Den stod der endnu i går. Skriv gerne kendsgerninger som kendsgerninger, men ikke clairvoyante gætterier, af egen avl, som kendsgerninger og selvfølgeligheder.

Publiceret 15 April 2019 13:30