Softballbanen i Hørsholm er samlingssted for unge, og de sviner og rydder ikke op efter sig. Sådan så der ud søndag morgen efter en 'festlig' weekend.

Softballbanen i Hørsholm er samlingssted for unge, og de sviner og rydder ikke op efter sig. Sådan så der ud søndag morgen efter en 'festlig' weekend.

DEBAT: Ryd op efter jeres 'fest' på softball-banen

At smadre adskillige ølflasker, vodkaflasker m.m. rundt om på et sted, hvor børn og voksne skal dyrke idræt er bare IKKE i orden, skriver Jens Terkelsen i dette åbne brev til de unge

Af Jens Terkelsen, på vegne af Hørsholm Softballklub, Svalevej 5, Hørsholm:

Et åbent brev til de unge, som synes at softball-banen er det perfekte sted at feste i weekenderne - også selv om jeg er stærkt i tvivl om disse unge overhovedet læser Ugebladet.

Softball-banen i Idrætsparken er udstyret med et par store spillerskure, hvor der altid er læ. Desuden ligger banen langt væk fra det meste. Vi har derfor en vis forståelse for, at området er attraktivt for jer unge, hvis man ellers ikke har et bedre sted at feste.

MEN kunne I for h...... ikke rydde op efter jer. At smadre adskillige ølflasker, vodkaflasker m.m. rundt om på et sted, hvor børn og voksne skal dyrke idræt er bare IKKE i orden.

Ølkapsler og cigaretskodder i læssevis er heller ikke så fedt, når man møder op til kamp. Men sådan så der ud søndag morgen efter en 'festlig' weekend :-(

Desværre (for jer) er vi nu tvungne til at holde lidt ekstra opsyn dernede - og ellers rette henvendelse til SSP, som sikkert kender jer i forvejen.

Vi kan også have et lille håb om, at der er nogle forældre derude, som kan snakke lidt med deres unge, ligesom vi kun kan anbefale eventuelt forbipasserende (hundeluftere, folk på banestien o. lign.) at kontakte SSP, hvis de ser upassende aktiviteter på softballbanen, eller i Idrætsparken i det hele taget.

Vi er desværre ikke det eneste sted, som er plaget af unge, som ikke kan finde ud af at rydde op efter sig - på trods af de mange skraldespande i Idrætsparken.

Publiceret 16 April 2019 15:00