Det er dette arrangement, som Ulla Primdal ikke forstår, at hun skulle inviteres til via e-boks af Hørsholm Kommune.

Det er dette arrangement, som Ulla Primdal ikke forstår, at hun skulle inviteres til via e-boks af Hørsholm Kommune.

DEBAT: Kommunen misbruger e-boks - inviterer pensionist til børnearrangement

Ved at bruge e-boksen til sådanne formål, mister borgerne respekten for den, og derved kan man jo komme til at overse vigtige meddelelser, skriver Ulla Primdal i dette indlæg

Af Ulla Primdal, Kirstineparken 26, Hørsholm:

Til Hørsholm Kommune. Chefkonsulent Charlotte Fossum.

Forleden dag modtog jeg, som jeg selv har ønsket det, en e-mail med besked om, at der var post til mig i min e-boks. Den var fra Hørsholm Kommune.

Det er temmelig besværligt, synes jeg, at logge på e-boks, så jeg ventede lige et par dage med at åbne.

Da de par dage var gået, og der ikke var kommet flere meddelelser i e-boksen, fandt jeg, at jeg var nødt til at logge på for at se, hvilken vigtig meddelelse, der lå til mig.

Stor var derfor min overraskelse over at finde ud af, at det drejede sig om en reklame for et arrangement på den for et halvt år siden indviede såkaldte Eventyrlegeplads på Nattergaleengen.

Jeg kunne ikke drømme om at deltage i det pågældende arrangement, da jeg er folkepensionist og ikke kender nogle små børn i nærområdet.

Og selv om jeg havde småbørn tæt på, ville jeg alligevel ikke deltage, da jeg finder det forkasteligt at benytte e-boks til at føre reklamekampagne. Det kan i stedet gøres ved hjælp af almindelig e-mail, eller kommunen kan sende borgerne en e-mail, eller sætte en annonce i Ugebladet.

Ved at bruge e-boksen til sådanne formål, mister borgerne respekten for den, og derved kan man jo komme til at overse vigtige meddelelser.

Undertegnede er i hvert fald sikker på, at jeg ikke vil åbne skrivelser i e-boks fra Hørsholm Kommune næste gang, der kommer en sådan, uden at være sikker på, at der er andre meddelelser der, som er interessante.

Publiceret 23 April 2019 08:00