Legepladsen på Nattergaleengen blev indviet sidste efterår og danner søndag 5. maj rammen for et 'Mød Hørsholm'-arrangement, hvor kommunen vil fortælle mulige nye borgere om Hørsholms fortæffeligheder.

Legepladsen på Nattergaleengen blev indviet sidste efterår og danner søndag 5. maj rammen for et 'Mød Hørsholm'-arrangement, hvor kommunen vil fortælle mulige nye borgere om Hørsholms fortæffeligheder. Foto: Morten Timm

DEBAT: Derfor fik Ulla reklame for legeplads-arrangement i sin e-boks

Vi ville ikke reklamere, men informere, skriver kommunens chefkonsulent til borger, der kritiserer kommunens brug af e-boks

Af Charlotte Fossum, chefkonsulent, Hørsholm Kommune:

Kære Ulla Primdal

Tak for din henvendelse om legepladsaftalen den 5. maj på Eventyrlegepladsen. Det er første gang, at Hørsholm Kommune holder et sådant arrangement, og af hensyn til den ekstra aktivitet på Eventyrlegepladsen og evt. ekstra trafik i området vurderede vi, at det ville være mest korrekt at informere naboer omkring legepladsen om arrangementet.

Brevet er således først og fremmest ment som en information og ikke som en reklame. En reklamehenvendelse fra Hørsholm Kommune i e-Boks ville ikke være i overensstemmelse med den måde, som vi bør anvende e-Boks på.

Hørsholm Kommune vurderer altid nøje relevansen for borgeren inden vi udsender målrettet information i e-Boks, og i dette tilfælde vurderede vi den som relevant.

Den oplevelse har du ikke haft, og det tager vi til efterretning. Din henvendelse vil således indgå i vores samlede evaluering af kommunens første ’Mød Hørsholm ’-arrangement.

Publiceret 24 April 2019 14:00