Preben Carøes reagarer på det Slotved og Fabricius har skrevet ved at referere til strudsene foran EU-parlamentet.

Preben Carøes reagarer på det Slotved og Fabricius har skrevet ved at referere til strudsene foran EU-parlamentet. Foto: Privat

DEBAT:

Svar til Slotved og Fabricius om politisk liv under orlov og rygende pistoler

Af Preben Carøe,Ringvej 24, Hørsholm:

Jeg ønsker Bent Fabricius tillykke med den faste plads i Hørsholm Kommunalbestyrelsen som en del af venstrefløjen - set fra Morten Slotveds stol.

Vedrørende fakta vil jeg anbefale Fabricius, at han læser op på detaljen og husker på, at vi borgere som hovedregel kun har adgang til den information, vi kan finde i sagsfremstillingen.

Slotved udtaler: ”Når et kommunalbestyrelsesmedlem er på orlov er vedkommende ikke del af kommunalbestyrelsens politiske liv”. Det bliver dog senere til ”ikke har været en del af det poliske liv i Hørsholm Kommune”.

Nu ved jeg ikke om Slotved virkelig mener, at livet i Hørsholm er underfundigt eller der skulle stå 'politiske'?

Det afgørende spørgsmål i dette forløb - og som ingen vil svare på - er imidlertid stadig: Hvem, hvornår og hvordan gav/blev der givet såvel administrativt som politisk grønt lys til, at Nordpartners/Joacim Bruus-Jensen (JBJ) blevet 'lukket ind' og at administrationen derfor har brugt mange skatteborgerbetalte timer på at servicere JBJs forsøg på at gennemføre et uønsket projekt foran Bakkehusene.

Det virker usandsynligt, at JBJ går i gang uden at have fået en politisk tilkendegivelse. Hvordan kan Kristin Arendt/Athena ellers i et brev til Vejdirektoratet i januar i år skrive ”i samarbejde med Hørsholm Kommune”. Et brev som i øvrigt er sendt en måned før Kristin Arendt (KA) i forbindelse med orlovsforlængelsen udtalte, at hun ikke var involveret i projektet.

At KA mindre end 14 dage inde i orloven oplyste, at hun skiftede til et projektudvikler job hos Athena, (hvor JBJ også er ansat ) burde få alarmklokkerne til at ringe. Administrationen vælger ikke at give information videre til kommunalbestyrelsen, så den kommer først frem to måneder senere.

I min optik er det et forsøg fra JBJ på at kapitalisere på KA’s relationer til og viden om Hørsholm Kommune, at KA og JBJ nu angiveligt prøver at kontakte de omkringliggende beboere direkte og ydermere lægger pres på ved at påstå, at Kongsbak-grunden er solgt til Hørsholm Eng Aps (delvist ejet af KAs chef) føjer blot spot til skade.

Om dette er en rygende pistol vil jeg lade læserne afgøre, men Slotved og Fabricius har åbenbart valgt at gøre som strudsene foran EU-parlamentet.

Publiceret 07 June 2019 08:00