Se så at få det skilt fjernet, Danbolig - og gør det aldrig igen.

Se så at få det skilt fjernet, Danbolig - og gør det aldrig igen.

DEBAT:

Ulovlige reklameskilte - dette er altså for frækt

Når handelen er i orden og ejendomsmægleren skifter skilteskriften ud med en besked om, at tilsvarende huse søges, så har skiltet skiftet karakter til reklameskilt, hvilket er ulovligt, skriver Torry Lindstrøm

Af Torry Lindstrøm, Ved Højmosen 41, Hørsholm:

Skal vi husejere finde os i, at ejendomsmæglere uden videre forvandler deres Til Salg-skilte til reklame for deres egen forretning, som det er sket her ved indkørslen til Ved Højmosen i Hørsholm?

Jeg synes, det er frækt, og der er tilsyneladende andre i kvarteret, som mener det samme, for jeg er vidende om, at disse grimme skilte har det med at forsvinde i en container på genbrugspladsen, hvis de står for længe. Måske derfor har Danbolig sikret sit skilt med en solid plastic-strip?

Det er i orden, at ejendomsmægleren hjælper sine kunder på vej, så længe et salg står på. Så lad være, at skiltene ofte er sat så sjusket op, at vort pæne kvarter kan ligne et klondike.

Men når handelen er i orden, og ejendomsmægleren skifter skilteskriften ud med en besked om, at tilsvarende huse søges, så har skiltet skiftet karakter til reklameskilt, hvilket er ulovligt.

Se så at få det skilt fjernet, Danbolig - og gør det aldrig igen.

Publiceret 11 June 2019 09:30