Scanomat Hallen i Idrætsparken har på det seneste været udsat for indbrud og hærværk, oplyser klubchefen for Hørsholm Rungsted Tennisklub.

Scanomat Hallen i Idrætsparken har på det seneste været udsat for indbrud og hærværk, oplyser klubchefen for Hørsholm Rungsted Tennisklub. Arkivfoto

DEBAT:

Stop indbrud og hærværk mod tennishallen

Af Alexander K. Rejnhold, klubchef, Hørsholm Rungsted Tennisklub:

Så har vi igen haft indbrud i vores tennishal. Første gang for cirka 14 dage siden blev der forøvet hærværk på tennisbanerne med væltede blomster, snesevis af bolde spredt over fem baner, væltede og beskadigede møbler og indbrud i vores cafe med stjålne drikkevarer til følge.

Sidste gang i weekenden er der begået hærværk på en af vores baner. Der er kørt kraftigt hen over banen med en eller flere genstande som har efterladt dybe revner i banen.

Dette betyder atter udgifter for tennisklubben, og da klubben har en anstrengt økonomi, er denne form for hærværk aldeles unødvendige udgifter.

Vi forventer ikke, at dette indlæg når de pågældende hærværkspersoner, men kan kun appellere til at eventuelle personer med kendskab til disse løjer kan forsøge at løfte en advarende finger til de involverede.

Publiceret 13 June 2019 13:15