Peter Martinussen fra GardenShop Høsterkøb (th) sammen med medvært Bjarne Andersen (tv) under optagelserne til det nye have-program på dk4.
Peter Martinussen fra GardenShop Høsterkøb (th) sammen med medvært Bjarne Andersen (tv) under optagelserne til det nye have-program på dk4.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokal GardenShop-mand bliver tv-vært på dk4

Peter Martinussen fra GardenShop Høsterkøb er blevet vært i et nyt havemagasin på dk4, der bliver sendt første gang mandag aften

Synes man, at den ene af studieværterne på et nyt have-magasin, der har premiere på dk4 i aften kl. 22, virker bekendt, er der en god grund til det.

Værten er nemlig Peter Martinussen fra GardenShop i Høsterkøb, der i programmet 'La det gro - sensommer i haven' sammen med medvært Bjarne Andersen fra GardenShop i Kalundborg vil øse ud af sin viden og erfaringer fra det grønne arbejde i havecentret.

"Vores motivation for at medvirke i programmet er, at vi gerne vil viderebringe vores egen glæde og entusiasme ved havelivet til alle hjemme i stuerne. For det at få planter til at vokse - det at skabe et fristed, hvor man rigtig kan hygge sig, er så livsbekræftende, at det burde være alle forundt," siger Peter Martinussen.

Forårsløg, enebærbusk, staudebed

'La' det gro - sensommer i haven' sendes som sagt første gang i aften kl. 22. Her vil de to GardenShop-folk med udgangspunkt i to nordsjællandske nabohaver vise, hvordan man lægger forårsløg, klipper en stor enebærbusk og planter et nyt staudebed.

Programmet genudsendes herefter hele otte gange i løbet af de næste tre uger, første gang torsdag den 19. september kl. 17.30, hvorefter man vil se på mulighederne for at lade programmet fortsætte permanent fremover.

Publiceret: 16. September 2013 16:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt