Morten Dahlmann fik overrakt Duller-prisen for sit store engagement i ishockeyklubben af manden, Henrik
Morten Dahlmann fik overrakt Duller-prisen for sit store engagement i ishockeyklubben af manden, Henrik "Duller" Schulze (th.), der har lagt navn til prisen.
Foto: RIK
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokal legende skal videreføre ishockey-ånd

Rungsted-legenden Morten Dahlmann fik pris for engagement i lokale talenters udvikling ved Rungsted Ishockey Klubs sæsonafslutning

I weekenden afholdt Rungsted Ishockey Klub deres traditionsrige sæsonafslutning, hvor sæsonens helte bliver hyldet. 200 deltagere var mødt til festlighederne, hvor de respektive holds trænere indtog scenen for at uddele priser til Årets Spiller, Årets Kammerat og Årets Rookie, som gives til den spiller, der i sit første år på holdet, har imponeret mest.

Derudover blev Årets Leder også kåret i form af Charlotte Hechtmann, inden klubbens nye pris, Duller-prisen, for første gang blev uddelt. Modtageren var den kommende sæsons U13-træner, Rungsted-legenden Morten Dahlmann, der med sine mere end 600 kampe på dansk topniveau, langt størstedelen af dem i Rungsted-trøjen, lever og ånder for ishockey i Rungsted-regi.

Publiceret: 02. Maj 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt