Stolehockey - her fra en dyst mod Breelteparken tidligere på året - er en af aktiviteterne på Louiselund. Arkivfoto
Stolehockey - her fra en dyst mod Breelteparken tidligere på året - er en af aktiviteterne på Louiselund. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Louiselunds Venner søger frivillige hænder

En lille indsats kan have stor virkning, siger vennernes koordinator

Louiselunds Venner, en organisation under Frivillighedscenter og Selvhjælp Hørsholm, efterlyser frivillige, der en gang imellem vil bruge nogle timer på beboerne på Louiselund.

“Det kan være til at sætte en brik på plads i forbindelse med bankospil, men også bare at tage en af beboerne med hen på caféen, så han eller hun kan komme lidt væk fra lejligheden,” fortæller Kjeld Flemming, der er koordinator og tovholder for Louiselunds Venner.

De laver i tæt samarbejde med plejehjemspersonalet forskelligartede arrangementer som jazz eftermiddage i Café Louise, læsegrupper, hvor der læses højt fra en bog, en avis eller andet.

Eller Musikgruppen, hvor der spilles musik og fortælles/læses om komponistens historie.

Derud over er der spillegruppen med kortspil, ludo, skak, mølle, dam og banko samt gå- og kaffegruppe, sidstnævne med kage og hyggesnak som omdrejningspunkt.

“Forestil dig, at det er dig, der sidder i en stol/kørestol på en institution dagen lang og er afhængig af andres hjælp. En dag er det måske os selv, der sidder i samme situation. Derfor kan den meget lille indsats gøre noget meget stort,” siger Kjeld Flemming.

Overvejer du at give et nap med på Louiselund, kan du kontakte Kjeld Flemming på tlf. 4576 7701/2246 1801 eller på mail@kjeldflemming.dk.

Publiceret: 18. Juni 2017 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt