Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Menneskekæde skal sige: "Det er vores station"

Kokkedalborger inviterer til ’upolitisk happening’ på Kokkedal Station fredag

Torben Madsen, der bor på Nordskrænten, få minutter fra Kokkedal Station, er træt af al den negative debat, der er om stationen. Derfor vil han fredag danne en menneskekæde rundt om stationsbygningen for at stå vagt om, at stationen ikke er ballademagerens, men pendlernes og borgernes station.

“Der tales om vagtværn, overvågning og mere politi. Og navneændring. Jeg synes Kokkedal Station bliver talt ned. Det kommer der en dårligere station ud af. Vi vil som et borgerværn stå vagt om den gode station,” siger initiativtager Torben Madsen til Ugebladet.

Han håber, at der fredag kl. 20.30 kommer så mange mennesker på stationen, så man i en “upolitisk happening” kan danne en menneskekæde rundt om stationsbygningen og blandt andet med fakler markere, at hverken politikere eller ballademagere skal ødelægge togstationen.

“Forbilledet er et eller andet sted den borgergruppe, der dag efter dag stod vagt ved en naziborg i Aalborg - ind til nazisterne forsvandt. Måske udvikler dette sig til noget lignende, så de der muligvis skaber utrygheden, også forsvinder. Hvis behovet for det er der,” siger Torben Madsen, der håber, at mange Hørsholm-borgere deltager i denne happening.

Publiceret: 16. November 2017 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere