Matin Henningsen og Tech Station er flyttet i nye lokaler.

Matin Henningsen og Tech Station er flyttet i nye lokaler. Foto: Fred Jacobsen

Flytning har øget omsætningen

It-virksomheden Tech Station er flyttet til nye lokaler på Usserød Kongevej

Hørsholm-virksomheden Tech Station er blevet noget mere synlig i byens gadebillede efter en flytning for et par måneder siden. Det er noget, indehaver Martin Henningsen kan mærke.

"Omsætningen er steget," fortæller han - og den er steget så meget, at den 40-årige datamatiker går med overvejelser om at få sig en medarbejder.

Martin Henningsen, der i øvrigt er navnkundige Poul Henningens oldebarn, begyndte som selvstænding for et par år siden og holdt indtil flytningen til nye lokaler på Usserød Kongevej 49 til i nogle lidt hengemte lokaler i Ådalsparken.

Konceptet - at hjælpe almindelige borgere med deres it - er det samme: En computer, der skal "skylles igennem" eller en printer, der skal fikses.

Og så har Martin Henningsen specialiseret sig i at udrede såkaldte 'spaghettikoder'¨, som er beskrivelsen af software, firmaer køber i udlandet, og så ikke er sat sammen på den rigtige måde. Han har tidligere beskrevet det som at købe en bil, hvor rattet sidder i bunden og forlygten sidedøren: Alt er der, bare ikke der, hvor det skal være.

Publiceret 04 January 2019 12:02