Christina Charlotte Svanesøes kunder er personer, der søger efter det spirituelle.

Christina Charlotte Svanesøes kunder er personer, der søger efter det spirituelle. Foto: Frank Svanesøe

Clairvoyant fra Rungsted:

Folk beslutter selv deres fremtid

Golden Global Clairvoyance har etableret sig med klinik på Bukkeballevej

Af
Fred Jacobsen

"Fortid og nutid ligger fast. Fremtid er ikke nogen endegyldig sandhed, derfor skal man se clairvoyance som råd og vejledning og bruge sin egen skelneevne og tage det til sig, som giver mening for en. Mit udgangspunkt er at hjælpe folk videre i deres liv," siger Christina Charlotte Svanesøe, der siden sidste forår har drevet klinikken Golden Global Clairvoyance fra hjemadressen på Bukkeballevej i Rungsted.

Den 49-årige uddannede pædagog tilbyder her clairvoyance, healing, lægger tarotkort op, skaber afdødekontakt og udfører husrens. Og Christina er helt klar over, at der kan være en vis skepsis forbundet med ydelser af den karakter.

Spirituelt søgende kunder

"Nogle møder op med skepsis og spørger sig selv, om man nu skal tro på det eller ej. Men det er de færreste. Det er da også mest personer, der søger der spirituelle, der er mine kunder. Det er til gengæld noget, der breder sig," siger hun.

Det kan hun mærke. Ud over at have 4700 følgere på klinikkens Facebookside har hun også for et par siden kunnet kvitte jobbet som pædagog i Hørsholm for helt at kunne hellige sig arbejdet i klinikken. Bare få måneder efter hun åbnede sin klinik.

Valg ved en skillevej

Hun tilbyder hjælp til mange af livets spørgsmål som parforhold, job, bolig, uddannelse børn og mere personlige emner.

"Mange vil gerne vide, om de har mødt den rigtige partner, om de har det rigtige job og ønsker hjælp til til valg ved en skillevej eller få kontakt til en afdød," lyder hendes beskrivelse af nogle af klinikkens tilbud.

Christina Charlotte Svanesøe er oprindeligt fra Rødovre og vendte efter et længere ophold i Aarhus tilbage til Sjælland - først Kokkedal, nu Rungsted - for fire år siden. Hun har arbejdet som medie igennem 23 år og har undervejs uddannet sig som cleavoyant, Ny tids healer og en række andre relevante uddannelser.

Det var oprindeligt en clairvoyant, som hun selv opsøgte, der så, at hun havde særlige evner, som hun nu har gjort til sin levevej.

Publiceret 05 January 2019 11:30