Anmol Iqbal og Anastasia Sofia klar til at byde nye kunder velkommen i Crosseyes.

Anmol Iqbal og Anastasia Sofia klar til at byde nye kunder velkommen i Crosseyes. Foto: Fred Jacobsen

Nul mærkevarer:

Ny brillebutik designer selv

Crosseyes designer brillerne selv og bestyres i Hørsholm af en lokal

Af
Fred Jacobsen

Går du efter briller af de kendte mærker, er det ikke den nye brillebutik Crosseyes i Hovedgaden i Hørsholm, du skal gå ind i. For her finder du dem ikke.

"Vores briller er dansk produceret, og vi designer dem selv," fortæller butiksansvarlig Anastasia Sofia, som styrer den nyåbnede butik sammen med optiker Anmol Iqbal. Det er de to, du kan møde i den ny brillebutik, der åbnede for en måneds tid siden som kædens tredje butik på Sjælland.

Femte butik i Hørsholm

Crosseyes er del en af en kæde på ti danske butikker, der i 2010 blev etableret i Aarhus. Derfra udvidede kæden til andre steder i Jylland og til Fyn, og er nu også til stede på Sjælland med butikker i Hørsholm, på Frederiksberg og i Valby.

Anastasia er helt bevidst om, at det er et temmelig mættet marked, Crosseyes er gået ind i i en by med fire brillebutikker.

"Vi mener, vi adskiller os på pris og eget design," siger hun og oplyser, at butikken får tilført nye stel 10-12 gange om året, nogle i såkaldte limited editions, som kun kommer i begrænset antal.

Den butiksansvarlige i den nyåbnede butik i Hørsholm er lokal og kender byen godt. Anastasia er nemlig vokset op i Rungsted.

Publiceret 11 February 2019 15:32