Indehaver af Wioga-smykker Marlene Westergaard håber, at butikkens udvidede cafékoncept på Hovedgaden i Hørsholm kan være med til at skabe den atmosfære, hun ønsker.

Indehaver af Wioga-smykker Marlene Westergaard håber, at butikkens udvidede cafékoncept på Hovedgaden i Hørsholm kan være med til at skabe den atmosfære, hun ønsker. Pressefoto

Smykkebutik med café rykker ind i Hovedgaden

Kvinden bag smykkebrandet Wioga går fra onlinesalg til butik i Hørsholm

butiksnyt Marlene Westergaard er kvinden bag smykkebrandet WiOGA, der indtil februar udelukkende havde fungeret som onlineforretning.

Smykkeforretningsindehaveren besluttede sig hurtigt for, at de ledige lokaler på Hovedgaden 37B i Hørsholm var de rette som nye butiks- og showroom-lokaler.

Da hun første gang så lokalerne, fik hun tanken om at servere kaffe. Derfor er området foran butikken indrettet til at skabe caféstemning.

Marlene Westergaard håber, at butikkens udvidede cafékoncept kan være med til at skabe den atmosfære i butikken, hun ønsker.

”Så kan mændene sidde derude og vente med en kop kaffe, mens konerne kigger på smykker," siger Marlene Westergaard Lindberg, der åbner først i april.

jesl

Publiceret 31 March 2019 12:20