Kongevejens Fysioterapi tæller fra Morten Raun Olsen, Gaby Hildenbrand Hansen, Lasse Mühlback Hansen, Pernille Hasfeldt og Jacob Ebbesen.
Kongevejens Fysioterapi tæller fra Morten Raun Olsen, Gaby Hildenbrand Hansen, Lasse Mühlback Hansen, Pernille Hasfeldt og Jacob Ebbesen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nye fysioterapi: Mennesket skal komme først

De to unge fysioterapeuter Jacob Ebbesen og Morten Raun Olsen tager over efter Peit Boidin i KongevejsCentret

De to fysioterapeuter Morten Raun Olsen, 35 år, og Jacob Ebbesen, 34, har fra årsskiftet overtaget Piet Boidins Fysioterapi i Kongevejscentret.

Efter 22 års tro tjeneste valgte Piet og hans kone Pia Boidin i slutningen af sidste år at gå på pension og sælge klinikken, som de to nye ejere har givet et navneskift, så den nu hedder Kongevejens Fysioterapi.

“Vi lægger stor vægt på at videreføre klinikkens atmosfære og personlige betjening. For os er en af grundpillerne, at mennesket skal komme først,” siger Morten Raun Olsen og Jacob Ebbesen.

Med klinikovertagelsen indfører makkerparret også en række servicetiltag, så det bliver lettere at være patient, eksempelvis online booking og udvidet telefontid.

Med i forskningsprojekt

Et af de nye konkrete fysioterapeutiske tiltag, der starter her i midten af januar, er et specialiseret tilbud til hofte- og knæartrose patienter.

“Som klinik er vi med i forskningsprojektet “Godt Liv med Artrose i Danmark” (GLA:D®), som er et dansk evidensbaseret trænings- og undervisningsforløb, som udføres i samarbejde med Syddansk Universitet,” oplyser de to fysioterapeuter.

34-årige Jacob Ebbesen er blev færdiguddannet fysioterapeut i 2009 og har arbejdet på Rigshospialet og en klinik i Brøndbyøster. Siden har han efteruddannet sig indenfor Mulligan og Mckenzie.

Den et år ældre Morten Raun Olsen kunne kalde sig fysioterapeut i 2011 og har erfaring fra privatklinik i Gentofte. Han er ligeledes efteruddannet inden for Mulligan og Mckenzie samt GLAiD.

Publiceret: 18. Januar 2018 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet