På åbningsdagen vil der være mulighed for at smage på 'Det Søde Livs' berømte flødeboller.

På åbningsdagen vil der være mulighed for at smage på 'Det Søde Livs' berømte flødeboller.

'Det Søde Liv' i Fredensborg åbner ny specialvarebutik

Efter en del år udelukkende med netsalg åbner 'Det Søde Liv' igen den hyggelige specialvarebutik i Kratbjerg 307B i Fredensborg. Ud over gør-det-selv-slik sortimentet har butikken nu også eksklusive delikatesser. Butikken åbner onsdag 1. oktober kl. 12, og på åbningsdagen vil der være mulighed for at smage på 'Det Søde Livs' berømte flødeboller.
Det nye sortiment vil blandt andet bestå af belgisk Brûere chokolade, honning, pesto, krydderolier, syltetøj, vanille, chutney, sennep, italienske småkager, desertvin, champagne, trøffel specialiteter og fremover flere spændende nyheder og smagsprøver. Derudover er der hjælp at hente til spændende gavekurve. Indehaverne Helle Beisheim og Tavs Gylling glæder sig til at møde såvel gamle som nye kunder i butikken.
Helle Beisheim har skrevet tre bøger om hjemmefremstilling af slik og har afholdt et utal af kurser i hjemmefremstilling af slik. Hun er ved at uddanne sig til chokolatier, hvilket giver hende mulighed for at kunne supplere sortimentet med hendes egne hjemmelavede chokolader og flødeboller. Helle har også arbejdet en del med smykkefremstilling, og hendes smykker kan ses og købes i butikken.
Specialvarebutikken holder åben fra onsdag til fredag kl. 12-17.30 og lørdag fra kl. 11-14. Det er muligt at læse mere om 'Det Søde Liv' på hjemmesiden www.the-sweet-life.com.

Publiceret 26 September 2008 10:05

SENESTE TV