Ø-Butikken flytter til Hovedgaden

Blot to måneder efter genåbning på Usserød Kongevej griber helsekostbutikkens indehaver chancen for en placering på byens fodgængerstrøg

Af
Carsten Legaard

Helsekostforretningen Ø-Butikken forlader snart sin synlige plads på toppen af Usserød Kongevej til fordel for et mere trafikeret fodgængerstrøg - Gågaden i Hørsholm.
"Det var netværket, der arbejdede. Jeg fik en opringning om, at B&O-butikken i nr. 37 blev ledig 1. marts, og vi skulle ikke bruge mange sekunders betænkningstid," siger indehaver Jullie W. Andersen.

Sammen med familie og personale går hun i gang med at nyindrette det ny lejemål allerede i uge 9, selvom det gamle først er opsagt med udgangen af maj:

"Jeg glæder mig sådan til at blive en del af Gågaden. Der er et større kundeflow, og det er meget vigtigt for en butik af vores slags. Og så er der masser af muligheder for at skabe liv og aktivitet sammen med flinke naboer," siger Jullie W. Andersen.

Beslutningen om at flytte kommer kun et par måneder efter at Ø-Butikken genåbnede på Usserød Kongevej oven på en omfattende renovering efter skybrudsskader.

"Det skulle selvfølgelig lige overvejs en ekstra gang, men det gode er, at vi er i god træning med at sætte i stand," siger Jullie W. Andersen med et smil.

null

Publiceret 22 February 2011 13:00

SENESTE TV