Sådan praktiseres hygiejnen i et moderne supermarked i dag.

Sådan praktiseres hygiejnen i et moderne supermarked i dag.

Smagen af den gode hygiejne

Hos Dalgaard Supermarked i Hørsholm er det slut med beskidte viskestykker, snavsede karklude og rengøringskemikalier på spray

Som daglig leder af ost og delikatesse hos Dalgaard SuperBest i KongevejsCentret har Martin Bjerke effektivt gjort op med gamle viskestykker og snavsede karklude i arbejdet med den daglige hygiejne i køkkenet. "Hygiejne er det vigtigste, og som virksomhed har vi hos Dalgaard et ønske om hele tiden at være på forkant med udviklingen med de nyeste produkter og med øje for spændende trends," siger Martin Bjerke. Derfor er supermarkedet begyndt at bruge TORK’s nye Precision Cleaning system.

Total hygiejne

Det er sjovt og nemt at bruge, hvilket gør, at man nemt og hyppigt laver rengøring på alle flader, ligesom personalets håndhygiejne er i topklasse nu. "Man får nu personalet til at lave total hygiejne hele tiden i forhold til at have gammeldags viskestykke," oplyser delikatesse-lederen. Renrøringsystemet kan bruges overalt og næsten til alt. Blandt andet indeholder systemet en fødevare godkendt sprit. "Vi synliggør vores hygiejnekultur over for både kollegaer, kunder og gæster," siger Martin Bjerke og viser, at alle de gamle sprayprodukter til rengøring er gemt væk.

Publiceret 17 May 2012 07:00