Lars Bo Andersen (th) får overrakt gavekortet i fin indpakning fra indehaver Joachim Tick fra butikken Tick i Hørsholm Midtpunkt.

Lars Bo Andersen (th) får overrakt gavekortet i fin indpakning fra indehaver Joachim Tick fra butikken Tick i Hørsholm Midtpunkt.

Årbogsvinder har kig på nye jeans

Med et gavekort til Tick i Hørsholm Midtpunkt kan Lars Bo Andersen shoppe herretøj

Af
Pernille Kristensen

Det var en glad Lars Bo Andersen fra Nivå, der kunne hente et gavekort på 1.000 kroner til butikken Tick i Hørsholm Midtpunkt som månedens vinder af årbogskonkurrencen i Ugebladet. Det er ikke første gang, at Lars Bo Andersen deltager i konkurrencen.
"Vi flyttede til Nivå sidste år fra Hillerød og opdagede, at der var en årbogskonkurrence i Ugebladet. Det er en sjov konkurrence at være med i, for så får man samtidig fulgt med i, hvad der sker lokalt og får genopfrisket begivenhederne, når man bladrer i årbogen," siger Lars Bo Andersen, der således har sendt kupon ind "næsten hver gang" siden flytningen til Nivå.
Det er dog første gang, at han var så heldig at blive trukket ud som vinder. Dermed kan han se frem til en shoppetur hos Tick, der fører herretøj i lækre mærker som ACNE, Paul Smith og Comme des Garcons.
"Det kunne godt blive til et par jeans - det har man jo altid brug for. Og så er der jo udsalg lige nu, så det kunne være, man skulle benytte sig af det," konstaterer Lars Bo Andersen efter et hurtigt kig i butikken.
Imens fortsætter årbogskonkurrencen med fem nye spørgsmål - i næste måned gælder det et gavekort til Gumpel & Co. på Rungsted Havn.

Publiceret 30 June 2012 10:00