Torben Kristiansen fylder rundt

Tidligere professionel fodboldspiller Torben Kristiansen fylder 60 år den 9. oktober

Torben Kristiansen – tidligere professionel fodboldspiller og indehaver af Alcare i Nivå – fylder 60 år den 9. oktober.
I 1988 scorede Torben Kristiansen 77 mål i 22 fodboldkampe for Karlebo IF. Det gav en plads i Guinness Rekordbog som Danmarks mest scorende fodboldspiller.
Inden fodboldkarrieren sluttede med hyggeligt seriebold i Karlebo, nåede Torben Kristiansen at vinde sølvmedalje med KB i 1. division i 1979 med blandt andet Finn Laudrup som holdkammerat.
Fodboldkarrieren startede på førsteholdet i Nivå NG i Kurt Ågård tiden. Så var det videre til B93, og han spillede udover KB også i Helsingør, Fremad Amager og Svendborg.
Torben Kristiansen var en af de allerførste professionelle fodboldspillere i Danmark, og han nåede at spille i samtlige fodboldrækker lige fra 1. division til serie 6.
Han var kendt for et særligt målinstinkt, og de fleste dommere husker ham også for dialogen omkring deres kendelser. Stjerneholdet med fodboldkendisser var i mange år også en af Torbens fritidsinteresser, hvor der ligeledes blev scoret mål på samlebånd.
Torben Kristiansen er gift med Susanne, og de har to voksne børn, Julie og Marie.
Sportsmanden har lagt fodbolden på hylden og holder sig nu i form med golf, cykling og tennis. Torben, der oprindeligt er uddannet folkeskolelærer, startede Helseklinikken, der i dag hedder Alcare og er på Nivaagaard i Nivå.

Publiceret 09 October 2012 07:45