GardenShop er årets virksomhed

Rudersdal Kommune har valgt GardenShop i Høsterkøb til årets virksomhed

Af
Af Marie Gribel Vorum

Det betaler sig at udvise medmenneskelighed, tænke på miljøet, ja i det hele taget at skille sig lidt ud fra mængden. Det har GradenShop i Høsterkøb bevist med kåringen til årets virksomhed i Rudersdal.

"Hvert år udvælger vi den virksomhed i kommunen, som vi synes, har gjort en indsats ud over det sædvanlige og forventelige for borgerne og kommunen. I år har vi valgt at æren skal tilfalde GardenShop i Høsterkøb blandt andet for det store arbejde, de har gjort for at hjælpe kommunens langtidsledige i gang på arbejdsmarkedet igen," siger Susanne Vænggaard, beskæftigelseschef i Rudersdal Kommune.

Udover æren følger et beløb på 10.000 kr. med i prisen. Et beløb som skal anvendes til gavn for personalet.

Fælles indsats

Peter Martinussen, der er indehaver af GardenShop, er meget stolt over udnævnelsen og glad for at Rudersdal Kommune anerkender deres arbejde. Men han betragter ikke selv deres indsats, som noget ekstra særligt.

"Vi gør det, fordi det giver god mening både for mine medarbejdere og for mig. Vi føler en meget stor glæde ved at opleve, hvordan medarbejdere, der er kommet til os med meget lavt selvværd efter at have mødt mange nederlag på arbejdsmarkedet og i systemet, i løbet af kort tid får overskuddet og arbejdsglæden tilbage. Det er dejligt at tænke på, at vi har givet en chance til en del mennesker, som så har taget den og er efterfølgende kommet videre. Nogle af dem bliver endda hos os," siger Peter Martinussen, der understreger, at det ikke kunne lade sig gøre uden en stor indsats og velvilje fra alle i virksomheden.

Kunderne bakker op

GardenShops kunder bakker også op omkring projektet. Virksomheden har i en undersøgelse spurgt kunderne hvilke faktorer, der betyder noget for dem, når de vælger planteskole. Undersøgelsen viste, at kunderne var villige til at betale en højere pris for produkterne, hvis pengene gik til en sag, de kunne bakke op om.

null

Publiceret 04 March 2013 10:00

SENESTE TV