Erik Nielsen, en af SuperBest Rungsteds mest erfarne medarbejdere, fylder 70 år og bliver fejret på fredag med en reception i forretningen på Rungsted Bytorv. Foto: Morten Timm

Erik Nielsen, en af SuperBest Rungsteds mest erfarne medarbejdere, fylder 70 år og bliver fejret på fredag med en reception i forretningen på Rungsted Bytorv. Foto: Morten Timm

Erik runder 70 og er stadig superbest

I 21 år har Erik Nielsen været fast mand på SuperBest-holdet på Rungsted Bytorv. Nu runder han 70 år, men fortsætter sit aktive arbejdsliv

Af
Morten Timm

Morten Timm

Tidligere grøntchef og nu altmuligmand hos SuperBest på Rungsted Bytorv, Erik Nielsen, kan fejre sin 70 års fødselsdag tirsdag den 10. september.
Med over 50 år i den lokale detailhandel og de seneste 21 hos SuperBest er Erik Nielsen en af de mest kendte ansigter i Rungsted.
I 1959 kom han i koloniallære hos daværende købmand Asger Juul Pedersen i Rungsted. Efter udstået læretid tog han sin værnepligt hos Livgarden, inden han i 1965 vendte tilbage hos den lokale Rungsted-købmand.
Her blev han frem til 1991 - de sidste tre år som medejer - inden han sammen med sin kone Gerly åbnede ‘Frugthuset' på Rungsted Bytorv, men da SuperStore åbnede året efter, så fortsatte han karrieren i det nye supermarked som grøntchef.

Kroppen skal holdes i gang

I 2008 valgte han at lade sig pensionere, men tanken om at stoppe helt var alligevel ikke det, og i dag 21 år efter starten er Erik Nielsen ansat tre dage om ugen som seniormedarbejder/altmuligmand.
“Jeg havde jo truet med at holde op, men jeg har en idé om, at ens krop har det godt med at blive holdt i gang. Og alternativet om at være hjemme og gå en tur tiltalte mig ikke,” siger 70 års fødselaren.
Ved siden sit arbejde har Erik Nielsen været meget aktiv omkring sine tre børns fritidsinteresser. Først hos Hørsholm FDF, og senere i Nivå Gymnastikforenings håndboldafdeling efter familien i 1974 havde bygget hus og var flyttet til Nivå, hvor de stadig bor.
Det blev til 20 års bestyrelses-arbejde i NG Håndbold, heraf 10 år som formand. Udover familien, der i dag tæller syv børnebørn, bruger han i dag fritiden på golf.
I anledning af 70 års fødselsdagen indbyder SuperBest på Rungsted Bytorv til reception på fredag den 13. september kl. 15-17, hvor der bydes på et glas vin i forretningens vinafdeling.

Publiceret 10 September 2013 10:30