Karsten Eckert gik i protest fra Venstres bestyrelse i Hørsholm og ville fortsætte hos Liberal Alliance, men de ønsker ikke at have ham med på holdet i denne omgang.

Karsten Eckert gik i protest fra Venstres bestyrelse i Hørsholm og ville fortsætte hos Liberal Alliance, men de ønsker ikke at have ham med på holdet i denne omgang.

Venstre-afhopper afvist af LA

Karsten Eckert får ikke lov at stille op for Liberal Alliance i Hørsholm

Af
Morten Timm

Morten Timm

Karsten Eckert, der forleden trådte ud af Venstres bestyrelse i Hørsholm og i protest også meldte sig ud af partiet efter 34 år, gjorde regning uden vært, da han i Ugebladet oplyste, at han i stedet ville stille op for Liberal Alliance ved kommunalvalget i Hørsholm.
For nu meddeler Liberal Alliances lokale formand Niels Søndergaard og spidskandidat Troels Moe, at Karsten Eckert ikke får lov at klemme sig ind på partiets kandidatliste i Hørsholm.
"Siden foråret 2013 har Liberal Alliance haft en kandidatliste for Hørsholm med velkvalificerede liberale kandidater, og partiet agter ikke at tilføje nye kandidater inden kommunalvalget," meddeler LA-ledelsen i Hørsholm.

Var klappet af

Meldingen kommer bag på Karsten Eckert, da han mener at have fået en rimelig klar udmelding fra partiets næstformand.
"Jeg talte med Liberal Alliances næstformand om det, og her fik jeg at vide, at der ikke var noget i vejen for, at jeg kunne stille op for partiet. Så jeg var overbevist om, at det var klappet af, inden jeg gik i Ugebladet med det," siger Karsten Eckert.
Han er overbevist om, at LA blev forskrækket over Ugebladets artikel om 'Åben strid i Venstres bestyrelse'.
"Det er jo en forholdsvis ny partiorganisation, og den er så mere topstyret end jeg lige havde fået indtryk af," tilføjer Karsten Eckert, der nu er partiløs for første gang i 34 år - og med den seneste tids omvæltninger - har tænkt sig at lade det blive ved det.

null

Publiceret 10 September 2013 15:30