Optiker og lokalpolitiker Sandra Grenaae fejrer sin 30 års fødselsdag hos Louis Nielsen i Gågaden i weekenden 16-17. september.

Optiker og lokalpolitiker Sandra Grenaae fejrer sin 30 års fødselsdag hos Louis Nielsen i Gågaden i weekenden 16-17. september.

Optiker og lokalpolitiker fylder rundt

Udover optikerkarrieren er 30års fødselaren Sandra Grenaae aktiv i politik med bedre vilkår for børn og unge som sin mærkesag

Sandra Grenaae har siden sommeren 2012 arbejdet som optiker hos Louis Nielsen i Gågaden i Hørsholm. Her har hun slået sit navn fast som en yderst dygtig, kompetent og serviceminded medarbejder, der har været medvirkende til, at butikken er en af de mest fremgangsrige i Louis Nielsen-kæden i Danmark.
Sandra Grenaae er desuden en organisator med stor drivkraft, hvilket senest kom til udtryk ved Gågadens netop afholdte Shop Amok arrangement, hvor Sandra havde arrangeret modeshow for en række af gadens butikker.
Privat er 30-års fødselaren også særdeles aktiv i sit lokalområde. Dels som mangeårig formand for teater-organisationen 'Ragnarock' i Humlebæk, og dels som aktiv lokalpolitiker i Fredensborg Kommune. Ud af socialdemokraternes 23 lokale kandidater til kommunalvalget i november, er Sandra Grenaa opstillet som nummer syv og er dermed den højest rangerende kvinde på liste A. Ragnarock er en kæmpe succes og aktiverer omkring 150 børn og unge i partnerskab med Fredensborg kommune. Netop det partnerskab er drivkraften for Sandra Grenaaes politiske mærkesag, som er bedre forhold og aktiviteter for børn og unge i lokalsamfundet.

Publiceret 12 September 2013 07:00