Lokal GardenShop-mand bliver tv-vært på dk4

Peter Martinussen fra GardenShop Høsterkøb er blevet vært i et nyt havemagasin på dk4, der bliver sendt første gang mandag aften

Af
Steen Tue Bjerborg

Synes man, at den ene af studieværterne på et nyt have-magasin, der har premiere på dk4 i aften kl. 22, virker bekendt, er der en god grund til det.
Værten er nemlig Peter Martinussen fra GardenShop i Høsterkøb, der i programmet 'La det gro - sensommer i haven' sammen med medvært Bjarne Andersen fra GardenShop i Kalundborg vil øse ud af sin viden og erfaringer fra det grønne arbejde i havecentret.
"Vores motivation for at medvirke i programmet er, at vi gerne vil viderebringe vores egen glæde og entusiasme ved havelivet til alle hjemme i stuerne. For det at få planter til at vokse - det at skabe et fristed, hvor man rigtig kan hygge sig, er så livsbekræftende, at det burde være alle forundt," siger Peter Martinussen.

Forårsløg, enebærbusk, staudebed

'La' det gro - sensommer i haven' sendes som sagt første gang i aften kl. 22. Her vil de to GardenShop-folk med udgangspunkt i to nordsjællandske nabohaver vise, hvordan man lægger forårsløg, klipper en stor enebærbusk og planter et nyt staudebed.
Programmet genudsendes herefter hele otte gange i løbet af de næste tre uger, første gang torsdag den 19. september kl. 17.30, hvorefter man vil se på mulighederne for at lade programmet fortsætte permanent fremover.

null

Publiceret 16 September 2013 16:30

SENESTE TV