Tine Baun vender tilbage til Hørsholm

Verdensstjernen har lavet en aftale med Hørsholm Badminton Klub om at komme og være træner i klubben på flere udvalgte dage

Af
Steen Tue Bjerborg

Hørsholm Badminton Klub har gjort noget af et scoop. Badmintonklubben har lavet en aftale med den tidligere tredobbelte All England-vinder og nr. 1 på verdensranglisten, Tine Baun, der går ud på, at hun skal komme og træner nogle af klubbens unge turneringsspillere - foreløbig på tre udvalgte dage i efteråret.
"Vores ungdomsformand er landsholdslæge og har derfor en god forbindelse til Tine. Det er den, der nu har ført til denne aftale. Og den er vi naturligvis utrolig glade for og stolte af i klubben," siger formand i Hørsholm Badminton Klub, Ulrik Danmark.
Allerede i august var Tine Baun, der faktisk er født og opvokset i Hørsholm, men nu bor i Humlebæk, et smut forbi Hørsholm Badmintonhal.

Sød og nede på jorden

Her stod hun for et par timer af træningen i den sommercamp for unge turneringsspillerefør, som Hørsholm Badminton Klub arrangerer før hver sæsonstart. Og det var noget, der faldt i god smag hos de unge Hørsholm-spillere.
"Hun var jo rigtig sød og helt nede på jorden, så det gik da rigtig godt," sagde U17-spilleren, Anna B. Holm ved den lejlighed.

For at de unge spillere skal nå at få mest ud af det, understreger Tine Baun, at der vil blive kørt hårdt på i de timer, hun træner i Hørsholm. Foto: Steen Tue Bjerborg

For at de unge spillere skal nå at få mest ud af det, understreger Tine Baun, at der vil blive kørt hårdt på i de timer, hun træner i Hørsholm. Foto: Steen Tue Bjerborg

Vil køre hårdt på

Tine Baun var da også selv godt tilfreds med sit træningsbesøg i Hørsholm og ser nu frem til at vende tilbage.
"Det er også sjovt for mig at træne og have med de unge mennesker at gøre og se, hvordan de går op i det," konstaterer hun, men understreger samtidig, at der ikke bliver plads til så meget sjov og leg denne gang.
"Der vil være fokus på tekniske og taktiske øvelser, der er en ekstra træning, som gerne skulle give ekstra input til spillerne. Min forventning er derfor, at vi kører hårdt på for at få mest muligt ud af den korte tid, der er til rådighed. Så småspil og leg kommer ikke til at være i fokus på denne træning," fastslår spilleren, der har indstillet badmintonkarrieren for at hellige sig en fuldtidsuddannelse inden for Sundhed og ernæring.
Bliv ven med Lokalavisen.dk på Facebook, og få vores tophistorier på din væg - KLIK HER

Publiceret 26 September 2013 08:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV