Lise Lotte fejrer 40 år hos Pernille

Moden er skiftet, men mange kunder holder stadig ved i butikken

Af
Pernille Kristensen

Lise Lotte Warnke Rasmussen kan 11. oktober fejre sit 40 års jubilæum hos tøjbutikken Pernille i Kongevejscentret.
Reelt har Lise Lotte Warnke Rasmussen været med lige fra butikkens start, idet det var hendes forældre, der grundlagde den.
I mange år havde hun tillige et parløb med sin far, Poul Warnke Olesen, der indtil sin død for fire år siden også lavede butikkens regnskaber.
Men det er især ude i butikken, at Lise Lotte nyder at være og at hjælpe de mange trofaste kunder med at finde lige det rette blandt de mange varer.
"Vi har altid hørt meget efter, hvad kunderne har ønsket, og så er vi også med på messer både her og i udlandet," fortæller Lise Lotte Warnke Rasmussen om butikkens sortiment, der har fulgt moden igennem de 40 år.

Reception i butikken

Det kræver naturligvis en del arbejde at føre en butik og give god service, så det er hidtil ikke blevet til så meget fritid for Lise Lotte Warnke Rasmussen. Hun håber dog at få mere tid fremover til at være sammen med familien og at tage til den lejlighed i Sydspanien, som hun og manden, Jørgen, har. Men først og fremmest skal arbejdet passes.
"Jeg vil gerne blive ved, så længe jeg er frisk og har interessen for det, men i hvert fald gerne et par år endnu," siger Lise Lotte Warnke Rasmussen.
Jubilæet markeres med en reception i butikken 11. oktober kl. 12-17 for kunder, familie og forretningsforbindelser.

Publiceret 10 October 2013 10:28

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV