Karsten Eckert stiller op til kommunalvalget med sin egen liste, Rungsted Listen.

Karsten Eckert stiller op til kommunalvalget med sin egen liste, Rungsted Listen.

Eckert går til valg med Rungsted Listen

Karsten Eckert med fortid i Venstre har lavet sin egen liste til kommunalvalget

Af
Af Peter Klar

Tidligere medlem af Venstre, Karsten Eckert, har besluttet at stille op til kommunalvalget med sin egen liste, Rungsted Listen, der får listebogstav D på stemmesedlen.
"Det var sjovt nok Venstres oprindelige bogstav i de gamle dage (1943-1968, red)," siger Karsten Eckert, der stadig betegner sig som liberal.
"Men man kommer ikke til at høre mig love en biograf eller anbefale et sundhedshus," siger han med henvisning til nogle af sine tidligere partifællers udmeldinger i den lokale debat.
Efter 34 års medlemskab af Venstre meldte Karsten Eckert sig i september ud af partiet, hvorefter han forgæves forsøgte at blive opstillet for Liberal Alliance.
Rungsted Listen er gået i valgforbund med Hørsholmlisten og Dansk Folkeparti for så vidt muligt at undgå stemmespild.
"Det er et fornuftsægteskab. Vi er jo meget forskellige partier og lister, men har fundet fælles fodslaw om et punkt, vi kalder 'bybevarende indsats'. Ikke bare i Rungsted, men i hele kommunen, har iveren efter at bygge nyt haft mange uheldige følger i form af dårlig arkitektur og uheldige materialer som aluminium. Rungsted er efter min mening efterhånden blevet 'det mondæne Christiania'. Men der er stadig mange flotte gamle ejendomme i Rungsted, og det udtryk skal vi beskytte," siger Karsten Eckert.

null

Publiceret 25 October 2013 09:28