TV-hold filmer Hørsholm-haver

Lokalt gartnerfirma og ejendomsmægler kan ses på tv i april

I programserien La' det Gro, der sendes hver uge i april måned på DK4, inviterer lokale gartnere fra Gardenshop Høsterkøb rundt i forårshaven.
Et af budskaberne i programserien er, at man ikke nødvendigvis behøver et større antal kvadratmeter for at finde glæden og inspirationen i at se ting spire og gro.
For at demonstrere det har gartnerne besøgt en altan i andelsboligforeningen Opnæsgård i Hørsholm.
Her bor den lokale BoligOne-mægler, Annelise Plesner, som har haft besøg af Charlotte Wedel Hansen og Bjarne Andersen fra GardenShop.
”Vi har altid haft lidt krukker på altanen, men nu stråler forårsblomsterne om kap med forårssolen. Der er slet ingen tvivl om, at vi kommer til at hygge os derude,” fortæller Annelise Plesner:
”Vi altanhavejere skal ikke slå græs og luge bede og har derfor god tid til at nyde.”
Ud over lektionen i at holde have på altanen handler første udsendelse i serien om tilplantning af surbundsbedet, udvælgelse af egnede rhododendronsorter, oprydning i staudebedet og plantning af roser.
Også disse optagelser er foregået her i lokalområdet i to meget forskellige parcelhushaver.
”Et godt benarbejde nu sikrer et fint fundament for sommerens hyggestunder i haven. Så det er bare med at finde arbejdshandskerne frem og komme ud i det fine vejr,” lyder det fra programmets haveeksperter, Peter Martinussen og Bjarne Andersen.

Ejendomsmægler Annelise Plesner på sin altan i Hørsholm.

Ejendomsmægler Annelise Plesner på sin altan i Hørsholm.

Publiceret 18 April 2014 09:00

SENESTE TV