Op i højbedet med Nina Ewald

Gardenshop Høsterkøb inviterer i morgen til foredrag med forfatter og fotograf Nina Ewald

Havefolket og alle andre med grønne fingre og hang til højbede kan godt glæde sig. For i morgen lørdag den 23. august kl. 11-13 inviterer Gardenshop Høsterkøb til et spændende foredrag med den kendte forfatter og fotograf Nina Ewald, der er kendt for sin bog "Design din have med højbede".
Ved foredraget lover Nina Ewald at øse ud af sine gode ideer og råd om højbede og de mange fordele og muligheder det giver i haven. Hun besvarer også meget gerne på spørgsmål fra publikum.
"Tilmelding er ikke nødvendigt, og alle kan bare møde op. Har du en haveplan eller en haveskitse, så er du meget velkommen til at medbringe den og få en snak om, hvorledes du konkret kan anvende højbede i din egen have," oplyser Peter Martinussen, fra GardenShop Høsterkøb.

Ingen have uden højbede

Højbede er en af tidens trends, og det er ikke uden grund, mener Nina Ewald.
"Et højbed er en genial udformning, som kan indgå i havens samlede design som et spændende supplement til helheden. De kan noget, som almindelige bede ikke kan hamle op med. Højbede gør havearbejdet meget lettere og overkommeligt og så skaber det personlighed i haven," fortæller Nina Ewald, der er forfatter til en lang række fagbøger om haven.
Sidste skud på stammen er bogen 'Design din have med højbede', som udkom i foråret.
I anledning af foredraget hos Gardenshop er der mulighed for at købe et signeret eksemplar af bogen til nedsat pris.

Fra Nina Ewalds nyeste bog

Fra Nina Ewalds nyeste bog "Design din have med højbede".

null

Publiceret 22 August 2014 14:45

SENESTE TV