9-årige Anders Binau, Hørsholm, med sin mor Susan Binau. PR-foto

9-årige Anders Binau, Hørsholm, med sin mor Susan Binau. PR-foto

9-årige Anders skriver bog for at hjælpe andre børn

Anders Binau, Hørsholm og Florida, har skrevet ‘Superhunden Max på eventyr’ til børn, der skal miste en nær

Af
Morten Timm

Morten Timm

Den 9-årige dansk-amerikanske Anders Binau, med familiebånd og opvækst i Hørsholm, ved, hvad det vil sige at miste. Og han ved, hvor ensom smerten kan være som barn.
Det er baggrunden for, at han har sat sig ned og skrevet bogen "Superhunden Max på eventyr".
Den er nu udgivet i 1.000 eksemplarer til udvalgte hospitaler og institutioner i Danmark, gennem Landsforeningen Støtte før Afskeden (www.stfa.dk), som hans mor, Susan Binau, har stiftet.
I sit unge liv har Anders Binau allerede har prøvet at have en kræftsyg mor og har prøvet at mistet en god skolekammerat, der døde af hjertekræft, blot 9 år gammel.
Da Anders' mor, Susan Binau, overlevede kræften, ønskede han at give noget videre til andre børn, som skal miste en mor, far eller søskende.

Med i Hjertepakke

Ud af det ønske kom bogen "Superhunden Max på eventyr" ud af, og det var nærliggende for mor at tage den med i den såkaldte 'Hjertepakke', som Landsforeningen Støtte før Afskeden har sammensat og uddelt til udvalgte hospitaler og institutioner, hvor den gives til de børn, der står foran at skulle miste en nær.
Anders Binau, der til dagligt bor i Florida med sine forældre, har netop været hjemme i Danmark i forbindelse med bogudgivelsen.
Udover "Superhunden Max på eventyr" indeholder Hjertepakken beroligende musik, farveblyanter, et lille blødt hjerte, en smuk papirengel til og en folder fra 'Børn og Unge i Sorg' til hjælp efter den svære afsked.
Du kan læse mere om familien Binau på www.stfa.dk

null

Publiceret 29 October 2014 08:00

SENESTE TV