Årets havnefest i Rungsted blev igen et tilløbsstykke af borgere. Her er det Vikingelaugets lurblæsere, der blæser festlighederne i gang. Foto: Morten Timm

Årets havnefest i Rungsted blev igen et tilløbsstykke af borgere. Her er det Vikingelaugets lurblæsere, der blæser festlighederne i gang. Foto: Morten Timm

Havnefest-arrangør:

Bedre end sidste år

Endnu en gang tiltrak Rungsted Havn tusindvis af mennesker til weekendens festligheder

Af
Morten Timm

Morten Timm

Sol og fest over Rungsted Havn med masser af glade mennesker, aktiviteter, god mad og underholdning. Det er kernen, da Rungsted Havn for tredje år i træk arrangerede stor havnefest.
Og endnu en gang noterede arrangørerne årets havnefest som et tilløbsstykke og en kæmpe succes. Det er meldingen fra Ulla Joensen, ansvarlig for det store arrangement.
“Det er simpelt hen gået fantastisk, og vi kan ikke få armene ned, også selv om der kom et par kraftige vindstød søndag eftermiddag, og det regnede lidt om formiddagen,” siger Ulla Joensen dagen derpå.

Succes med tyvstart

Hun skønner, at der var mindst 5.000 gæster om lørdagen i det skønne vejr, men ikke mindst fredagens tyvstart med Erann DD-koncert tog kegler.
Omkring 1.000 mennesker var samlet til koncerten, hvor den kendte sanger gav sig fuldt ud og spillede en ekstra halv time for publikum.
“Samtidig blev det også en aften, hvor der var fyldt på alle restauranter,” oplyser Ulla Joensen. I det hele taget er alle de tilbagemeldinger, hun har fået, at det er et bedre resultat end sidste år.
Den officielle start var lagt i hænderne på borgmester Morten Slotved, Vikingelaugets lurblæsere og kanonsalut.

Borgmester på vandski

“Rungsted Havn og det maritime miljø omkring den er en markant indgangsportal til Hørsholm Kommune. Og havnen afspejler de gode kvaliteter, man som turist og gæst kan forvente, når man besøger kommunen. Derfor er jeg som borgmester meget stolt af, at arrangørerne bag havnefesten igen i år viser, at Rungsted og Hørsholm er et sted med et innovativt erhvervsliv, der går på tværs af kultur, natur og fritid - og som bare gør det lidt federe at være borger i Hørsholm,” sagde Slotved, inden han trak i våddragten og tog i mod invitationen om en tur på vandski ud af havnen og tilbage igen.
Med det flotte sommervejr lørdag blev det ikke overraskende havnefesten mest besøgte dag, hvor der var fuld tryk på alle aktiviteter, masser af liv ved handelsboderne og loppemarkedet samt biludstillingerne af Tesla og Mercedes, alt i mens to helikoptere fløj i pendulfart over havneområdet og Rungsted.
“Vores nye skattejagt for børn blev også en kæmpe succes, og der er ingen tvivl om, at vi til næste år vil fokusere på netop børneaktiviteterne i dagtimerne for at tiltrække endnu flere børnefamilier,” siger Ulla Joensen til Ugebladet.

null

Publiceret 18 August 2015 08:00