SE VIDEO:

Hørsholms nye attraktion går til tops

Alle kan med tiden få glæde af den ny trætopbane på Sportsefterskolen Sjælsølund - bare ikke når der skal fejres polterabend

Af
Fred Jacobsen

Eleverne på Sports efterskolen Sjælsølund har fået noget nyt at tage sig til efter undervisning, rengøring og øvrige gøremål.
Skolen har fået en trætopbane, hvor de sejeste og modigste kan tage den sorte bane i 17 meters højde, mens de mere forsigtige kan nøjes med den grønne, hvor man 'kun' skal fem meter op. Og så rød og blå ind imellem.
Uanset hvad, så er det en populær aktivitet, som eleverne allerede benytter flittigt.
“Hver eftermiddag,” forsikrer en af dem, der hopper i sikkerhedsudstyret og smutter med kammeraterne op i forårets sartgrønne trætoppe i det smukke område omkring efterskolen.
For forstander Jens H. Nissen er den ikke en helt ubetydelig investering først og fremmest for eleverne og for at gøre Sjælsølund til en eftertragtet efterskoler.
I fremtiden er han dog også klar til at lukke banen op for offentligheden.
“Det kan være skoler, virksomheder, fodboldhold eller andre grupper, som ønsker en fælles oplevelse. Men ikke en polterabend. Her sætter jeg grænsen,” slår Jens H. Nissen fast.
Den ny bane bliver officielt indviet den 3. juni om efterniddagen. Alle er velkommen og kan få sig en tur op i trætoppen.

Har du en kommentar til dette, så foregår det på Ugebladets Facebook-side.

Forstander Jens H. Nissen på vej op i banen. Han tror den kan blive en attraktion i Hørsholm.

Forstander Jens H. Nissen på vej op i banen. Han tror den kan blive en attraktion i Hørsholm.

null

Publiceret 17 May 2016 12:15