Jagthornblæserne vil søndag eftermiddag være med til at lukke og slukke for Jagt- og Skovbrugsmuseet i Hørsholm.

Jagthornblæserne vil søndag eftermiddag være med til at lukke og slukke for Jagt- og Skovbrugsmuseet i Hørsholm.

Museums-farvel med fyrværkeri i Slotshaven

Se her, hvordan Jagt- og Skovbrugsmuseet siger farvel efter 74 år i byen

Af
Fred Jacobsen

farvel “Tak for nu...efter 74 år som jagtens og skovbrugets museum i Hørsholm er det snart tid til at sige tak for denne gang. Hørsholm har været en fantastisk ramme om museet, og vi vil gerne sige tak til alle vores gæster gennem årene. Derfor inviterer vi publikum, naboer og venner til åbent hus søndag den 18. december fra kl. 10-15.30”.
Med disse ord på museets hjemmeside går det omdiskuterede museum på Folehaven ind i sin sidste uge som museum i Hørsholm, som afsluttes med et stort fyrværkeri i slotshaven.
Der vil være gratis entré til bål og varm kakao på gårdspladsen, guidede rundvisninger på museet, julegaveindkøb i Museumsbutikken og til et stort fyrværkeri i Slotshaven.
Café Sneppen, som lukker sammen med museet, byder på brunchbuffet fra 10.30- 13.30, og caféen holder afskedsreception kl. 14 - 15.30. Klokken 15 vil der desuden være jagthornsspil på gårdspladsen.
Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum fusionerer som bekendt med Dansk Landbrigsmuseum på Djursland.
Flytningen er en del af regeringens udflytning af statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet til andre dele af landet.

null

Publiceret 12 December 2016 17:00

SENESTE TV