Michael Laudrup har solgt sit strandvejspalæ

Lød en hvidpudset ejendom i eksklusive materialer på en stor grund ud til Øresund som et godt bolig-bud til dig? Bare ærgerligt. Du har brændt chancen.
Grønsværens konge og nationalklenodiet Michael Laudrup har nemlig solgt sin 426 kvadratmeter store ejendom i Vedbæk. Det bekræfter ejendomsmægleren Kristian Lützau over for Boliga. Han har dog ikke har yderligere kommentarer til handlen.
Villaen blev sat til salg i foråret, men som året lakkede mod enden, gjorde Michael Laudrup og fruens tid som hussælgere det også.
Hvad prisen endte på er stadig ukendt, da handlen endnu ikke er tinglyst. Men med en udbudspris på 39 millioner kroner, er der næppe tvivl om, at salget bliver et af de største på boligmarkedet i 2017.
Selve grunden købte Michael Laudrup i 1994 for otte millioner kroner, men han udstykkede den efterfølgende i to dele.
På den ene byggede han ejendommen, der netop er blevet solgt.
Huset har ifølge Boliga Kendte blandt andet en stor hall, køkken-alrum og to terrasser i stueplan, mens førstesalen byder på et forældresoveværelse med påklædningsgang og et soveværelse med balkon.

Bor i udlandet

Fodboldikonet har de senere år haft flere trænerjob i udlandet, og er i øjeblikket bosat i Qatar, hvor han er cheftræner for fodboldklubben Al-Rayyan. Han kommer dog ikke til at mangle tag over hovedet, når han er hjemme i det nordlige.
Sammen med sin kone Siw ejer han en 172 kvadratmeter stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn. De købte boligen som et projektbyggeri i 2013, men parret måtte tålmodigt vente, mens ejendommen blev bygget.
Prisen var 14,5 millioner kroner, og det har givet parret adgang til en af “…Københavns formentlig mest eksklusive og bedst beliggende boliger”, som det blev beskrevet i den oprindelige annonce.
Det kunne næsten lyde som et åbent transfervindue tilbage i Laudrup-brødrenes storhedstid, for Michael Laudrup er nemlig ikke den eneste i den berømte fodbold-slægt, der har kunnet skrive under på en bolighandel i år, skriver Boliga Kendte.
Også Brian Laudrup og fruen Mette har nemlig solgt deres strandvejs-villa, der blot ligger et stenkast fra storebroderens på den nordsjællandske kyst.
Se flere fotos af Michael Laudrups Vedbæk-villa her
http://www.boliga.dk/Michael_Laudrups_Vedbaek_Villa
Eller se Brian Laudrups Skodsborg-villa her
http://www.boliga.dk/saa_flot_bor_brian_laudrup

Se den gamle annonce for Michaels villa her
http://www.boliga.dk/bolig/1202472

Publiceret 09 January 2017 09:40

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV