Tricktyv fulgte 80-årig helt til dørs

Efter indkøbstur i Aldi slog tricktyv på ældre dames privatadresse i Rungsted

Af
Morten Timm

Morten Timm

En 30-35 årig mandlig tricktyv holdt sig ikke tilbage, da han tirsdag eftermiddag stjal en pung fra en 80-årig kvinde i Rungsted og efterfølgende hævede et ukendt beløb fra hendes dankort.
Nordsjællands Politi oplyser, at kvinden ved 15-tiden havde handlet ind i Aldi på Bolbrovej og var gået de godt 800 meter hendes hjem på Solbrinken i Rungsted. Ved adressen henvendte en mand sig pludselig og viste hende en avis med boligartikler fra Præstø og spurgte til hendes husnummer.
"Selv om den 80-årige meget konsekvent bad manden om at forsvinde, hvilket han gjorde, fik hun kort efter en opringning fra Nets om, at der var hævet et beløb på hendes konto", oplyser vicepolitikommissær Henrik Hattel hos Nordsjællands Politi.
Til sin skræk kunne hun samtidig konstatere, at pungen var væk.
Til politiet har hun beskrevet gerningsmanden som østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 170 cm høj. Han var iført blå strikhue og mellemblå lang jakke.
"Vi har endnu ikke modtaget overvågningsbilleder fra Aldi, men vi håber, at de afslører mere om gerningsmanden eller mændene, som sandsynligvis her har afluret pinkoden," siger Henrik Hattel.
Eventuelle vidner, der mener at have set tricktyven, bedes kontakte Nordsjællands Politi på 1-1-4.

Publiceret 22 February 2017 11:45

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV