Åbning med trængsel:

Jem & fix måtte spærre indkørsel

Stort ryk-ind hos det nye byggemarked i Kokkedal Industripark

Af
Morten Timm

Morten Timm

Trafikken måtte reguleres, og bilerne holdt parkeret i hver side af vejen i Kokkedal Industripark, da byens nye byggemarked Jem & Fix slog dørene op til deres nye byggemarked ved siden af Carl Ras.
“Det har været en rigtig god åbning i Kokkedal med mange kunder, og hvor vejret var også med os. Det var ikke ny rekord, men helt som forventet,” fortæller Claus Petersen, salgs- og indkøbsdirektør hos jem & Fix.
Op mod 1.800 kunder lagde vejen forbi på åbningsdagen. Ifølge ham var det helt forventeligt, at der ville opstå trafikale problemer. Derfor var det også planlagt, at de havde medarbejdere ude ved indkørslen og kun lukkede en bil ind på parkeringspladsen, når en anden var kørt ud.
På anden åbningsdag (onsdag) var der ligeledes en del trængsel og lige under 800 kunder forbi, men salgs- og indkøbsdirektøren fastslår, at byggemarkedet har det nødvendige antal p-pladser (35-40 stykker), når hverdagen melder sig.
“Der vil altid være kaos i starten, og vi har gerne ville sørge for, at der varer til alle kunder her i åbningsugen, så det fylder også lidt mere,” oplyser han.
Det er specielt åbningstilbudene på haveting, som kunderne er gået efter. Det være sig både plantesække, Gori og drivhuse.

Også på andendagen var der travlhed og trængsel på parkeringspladsen hos jem & fix i Kokkedal. Foto: Morten Timm

Også på andendagen var der travlhed og trængsel på parkeringspladsen hos jem & fix i Kokkedal. Foto: Morten Timm

Publiceret 16 March 2017 13:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV