VOXPOP:

Hvad synes du om Trommen som biograf?

Marianne Seistrup, Hørsholm:
Det var en god oplevelse. Også bare at være her på den første åbningsdag. Salen er meget fin, og jeg synes, at det er en flot måde, at de har bygget trappen op til balkonen. Der var dog én, der sagde, at han synes, at der var for lidt benplads, men det er godt, at vi har fået en biograf i Hørsholm.

Marianne Seistrup, Hørsholm: Det var en god oplevelse. Også bare at være her på den første åbningsdag. Salen er meget fin, og jeg synes, at det er en flot måde, at de har bygget trappen op til balkonen. Der var dog én, der sagde, at han synes, at der var for lidt benplads, men det er godt, at vi har fået en biograf i Hørsholm.

Læs også: Se video: Bevæget formand - "Fed fornemmelse at sidde og se film"

Anders Knudsen og Thomas Petersen, København:
Det var en god film (Dan Dream) og skidesjov. Som biograf er den ikke optimal. Den er mere høj end dyb. Vi sad på balkonen og skulle kigge ned, men da filmen var i gang tænkte vi ikke over det. Vi sad faktisk skidegodt, og der var god lyd. Det levede op til standarden.

Anders Knudsen og Thomas Petersen, København: Det var en god film (Dan Dream) og skidesjov. Som biograf er den ikke optimal. Den er mere høj end dyb. Vi sad på balkonen og skulle kigge ned, men da filmen var i gang tænkte vi ikke over det. Vi sad faktisk skidegodt, og der var god lyd. Det levede op til standarden.

Kjeld Flemming, Hørsholm:
Jeg synes, det er blevet flot. Nu håber jeg bare, at folk også vil komme her og gå i biografen. Det er meget positiv, at vi nu har fået sådan et sted. Det er et stort plus og noget jeg mener, er et løft for byen.

Kjeld Flemming, Hørsholm: Jeg synes, det er blevet flot. Nu håber jeg bare, at folk også vil komme her og gå i biografen. Det er meget positiv, at vi nu har fået sådan et sted. Det er et stort plus og noget jeg mener, er et løft for byen.

Hvad mener du...? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side...!

null

Publiceret 04 April 2017 15:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV