Konkurrence:

Nu skal vi have sygehusgrunden døbt!

Hørsholm Kommune og Ugebladet samarbejder nu om navnekonkurrence

Af
Fred Jacobsen

Hørsholm Kommune har som bekendt udskrevet en konkurrence om, hvad sygehusgrunden skal hedde fremover.
'Navnelegen' har været i gang i Ugebladet og på Ugebladets Facebook-side i et stykke og har modtaget omkring 40 forskellige forslag.
Og nu går vi 'all in', som man siger - i samarbejde med Hørsholm Kommune. Det betyder, at du kan indsende dit navneforslag både til Hørsholm Kommunes specielle sygehusgrund-hjemmeside - og til Ugebladet på adressen konkurrence@ugebladet.dk.
Det vil sige, at du fra nu og frem til 1. maj kan sende navneforslag til www.hospitalsgrunden.horsholm.dk og til konkurrence@ugebladet.dk.
Vi vil så sørge for, at de forslag, der kommer til os her på Ugebladet, bliver overbragt til kommunen, så der kan findes en vinder til de 500 kroner, kommunen har sat på højkant.

Husk navn og adresse

Hvad så med de mange forslag, der er kommet ind til Ugebladet allerede?
Mange er kommet på vores Facebook-side - og vi har derfor ikke navn og adresse på dem. Så hvis du vil være helt sikker på, at dit forslag kommer med i konkurrencen, må du sende den ind til én af de to nævnte adresser.
Du skal bage skrive 'sygehusgrund' i navnefeltet, når du sender en mail med et forslag til os. Og husk også navn og adresse.
Hørsholm Kommune leder efter et navn, der skal kunne markedsføre området og byen, skal udvise en historisk tilknytning og have højt nationalt og internationalt kendskab.
 
 

Publiceret 14 April 2017 10:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV