Lærke gik fra barselsgang til numseløft

Tidligere sygeplejerske lever nu af at sælge tøj til piger og kvinder, der gerne vil fremhæve deres former

Af
Fred Jacobsen

En af effekterne for kvinder, der vælger at gå i såkaldt shape wear er blandt andet, at de får løftet numsen.
Shape wear tøj er for piger og kvinder, der gerne vil vise og fremhæve deres former,” fortæller 27-årige Lærke Bro Petersen fra Hørsholm.
Hun lever af at sælge præcist sådan noget tøj, når hun, kæresten Anders og dennes bror Michael lørdag den 22. april åbner butikken Shapeit.dk på adressen Hovedgaden 37 B i Hørsholm.
Lærke har i godt et års tid levet af at sælge shape wear i stedet for at løfte babynumser på barselsgangen på sygehuset i Hillerød.
Hun har siden december 2015 drevet Shapeit.dk som en ren netbutik - i begyndelsen ved siden af fuldtidsjobbet som barselssygeplejerske.
“Det voksede hurtigt, og få måneder efter var jeg på netbutikken på fuld tid,” fortæller Lærke Bro Petersen, der begyndte på fuld tid som sygeplejerske efter barsel med sin datter, men som ikke kunne få jobbet som sygeplejerske til at harmonere med it-kæresten Anders Knudsens hverdag.
“Så så jeg det her tøj med shape-effekt i Norge. Der var ingen forhandler af det herhjemme, og så begyndte jeg at sælge det på nettet,” forklarer Lærke, der har koblet kæresten Anders på familieforetagendet på grund af hans it-kendskaber og dennes bror Michael, fordi han kan noget med regnskab og tal.
Netbutikken er fra begyndelsen drevet fra Hørsholm, hvor Lærke, Anders og Michael bor - og nu tilføjer de så en fysisk butik til virksomheden.
“Mange af vore kunder har efterlyst en butik, hvor de kan komme og prøve det, de har fundet på nettet,“oplyser Lærke Bro Petersen og fortæller, at prisen på varerne er den samme uanset om du køber den i butikken eller i nettet.

Ledte efter nyt kontor

Det hører også med til historien, at Shapeit.dk var på udsigt efter et nyt kontor og mente så, at de kunne kombinere dette med at åbne en butik.
Det sker lørdag 22. april med Lærke og yderligere en ansat i butikken.

Publiceret 20 April 2017 10:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV