Hæder til Carina:

Tænder på jobbet

Tandteknikeren fra Tandprotetikeren i Hørsholm kåret som årets medarbejder

Carina Henningsen fra Ordrup, der arbejder hos Tandprotetikeren i Hørsholm, er netop kåret som årets medarbejder hos klinikkæden for sin enestående arbejdsindsats og indstilling.
Tandprotetikeren, der er en landsdækkende kæde af kliniske tandteknikere, har afholdt generalforsamling og årskongres, og dér fik Ordrup-borgeren Carina Henningsen på 39 år overrakt kædens hædersbevisning som årets medarbejder.
Hun er til daglig tilknyttet Tandprotetikerens klinik i Hørsholm.

Lever og ånder for faget

“Carina er engageret i hver behandling, og hun er forstående over for patienterne, mens hun skaber god stemning på klinikken og blandt kollegerne,” udtaler Carina Henningsens nærmeste leder, klinikchef Mia Bergerling, i en pressemeddelelse fra Tandprotetikeren.
“Hun er en af vores mest trofaste medarbejdere, som vi altid kan regne med. Carina lever og ånder for sit fag og sætter en ære i at udføre arbejdet til perfektion og har høje krav til sig selv, fortsætter Mia Bergerling.

Ved årskongressen i tandtekniker-kæden Tandprotetikeren blev 39-årige Carina Henningsen kåret som årets medarbejdere - udpeget af kollegerne. Pressefoto

Ved årskongressen i tandtekniker-kæden Tandprotetikeren blev 39-årige Carina Henningsen kåret som årets medarbejdere - udpeget af kollegerne. Pressefoto

Otte år i Hørsholm

Årets medarbejder er ikke ikke mindst glad for hæderen, fordi det er kolleger og fagfæller, der står bag kåringen.
“Det er superdejligt og flatterende. Det er dejligt, der bliver lagt mærke til mit arbejde i dagligdagen – også fordi det er min chef, der har været med til at nominere mig. Det er et stort skulderklap, at det er fagfæller, der står bag kåringen, “siger Carina Henningsen.
Carina Henningsen er klinisk tandtekniker og arbejder med behandlingen af patienterne. Ifølge årets medarbejder sker der en masse spændende udviklinger i faget i disse år.
Carina Henningsen, der har arbejdet på klinikken i Hørsholm i otte år, er udvalgt blandt alle medarbejdere i Tandprotetikerens 24 klinikker, der er fordelt ud over Danmark. Det er en fagjury bestående af Tandprotetikeren-medarbejdere, der udpeger vinderen. jesl

Publiceret 10 May 2017 07:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV