Ny hotline til borgere i psykisk krise i Hørsholm

Nu kan man få anonym rådgivning og støtte døgnet rundt via Akuttilbuddet

Hørsholm Kommune har fra 1. maj indgået et samarbejde med Akuttilbuddet, så psykisk sårbare borgere og deres pårørende døgnet rundt kan få anonym støtte og rådgivning ved at ringe til telefon 7026 5001, hvis man havner i en akut psykisk krise.
At bruge Akuttilbuddet kræver hverken en diagnose eller henvisning fra en læge.
Borgere i Hørsholm Kommune i alderen fra 15 år og opefter kan bruge tilbuddet. Dette gælder uanset om man allerede er i behandling for en psykiatrisk diagnose, eller man oplever en krise for første gang og ikke har snakket med en læge om det.

Kommunalt samarbejde

Akuttilbuddet er et samarbejde mellem Lyngby-Taarbæk, Herlev, Gentofte, Rudersdal, Ballerup og Hørsholm kommune. Det er beliggende på Slotsvænget i Lyngby.
I forbindelse med samarbejdet med Hørsholm Kommune udvides den personalemæssige dækning for at sikre, at alle kan komme igennem til tilbuddet.
Efter en individuel vurdering er der mulighed for efterfølgende at blive kontaktet af det opsøgende team i Hørsholm Kommune for at få lagt en kriseplan, hvis der er et særligt behov for det, fremgår det af en pressemeddelelse fra Hørsholm Kommune.jesl

Publiceret 15 May 2017 10:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV