Sidste år var Ugebladets og Kongfevejscentrets biludstilling begunstiget af strålende solskinsvejr. Arkivfoto: Bianca Moreno

Sidste år var Ugebladets og Kongfevejscentrets biludstilling begunstiget af strålende solskinsvejr. Arkivfoto: Bianca Moreno

Stor biludstilling:

Se de nye modeller i Hørsholm

Ugebladet og Kongevejscenter bag biludstilling lørdag

Flotte - og frem for alt nye - biler kommer til at præge parkeringsområdet ved Kongevejscentret lørdag 20. maj, som på dagen vil lægge asfalt til den biludstilling, Ugebladet og Kongevejscentret samarbejder om. Det er faktisk ved at være en tradition, at der er biludstilling i byen på denne tid af året.
Udstillerne er lokale bilforhandlere suppleret med en række kollegaer fra henholdsvis Birkerød og København. I alt er der syv forskellige udstillere, som kommer til Hørsholm med ti forskellige bilmærker.

Opel afslører nyhed

Lars Malmstedt Automobiler, der forhandler Opel i Hørsholm, kommer til udstillingen med en absolut bilnyhed, nemlig en udgave af en af de populære modeller, der ikke tidligere er blevet vist her i landet. Hvad det handler om, vil Lars Malmstedt ikke afsløre - det bliver man nødt til at tage på biludstilling for at finde ud af.
Biludstillingen finder sted fra klokken 9.30 til klokken 15.30 og optager hele parkeringsarealet ud mod Usserød Kongevej.
Ud over nye biler, vil der også ved dette års udstilling være fokus på sikkerhed ved højresvingsulykker. Og som sidste år er det Stenberg Transport fra Lyngby, der dukker op med en lastbil for at demonstrere farerne ved mødet mellem blød trafikant og tonstung transporter.
Politiet dukker såmænd også op på udstillingen med en såkaldt ATK-vogn, som jo er de - for bilister - ofte ubehagelige kassevogne, der står i en vejside og tager billeder af folk, der kører for stærkt. I forbindelse med udstillingen bliver der mulighed for at se ind i sådan en bil.

Politiet kigger igen forbi med en ATK-vorgn og forklarer, hvordan den virker. Arkivfoto: Bianca Moreno

Politiet kigger igen forbi med en ATK-vorgn og forklarer, hvordan den virker. Arkivfoto: Bianca Moreno

De er med

Disse udstillere deltager i biludstillingen: Lars Malmstedt Automobiler, Hørsholm (Opel), Autohuset Hørsholm (VW), Bjarne Nielsen, Hørsholm (Ford), Benny Djarlo Autombiler, Birkerød (Fiat, Alfa Romeo, Toyota, Jeep), Tesla Motors Denmark, København, Henrik Jacobsen, Birkerød (Citroën) og Selch Biler, Birkerød (Suzuki).
-fred.

Publiceret 17 May 2017 09:00