Iransk mand anholdt:

Holdt kone og børn som gidsler i 8 timer

 
I seks timer måtte Nordsjællands Politi onsdag forhandle med en 52-årig iransk mand, som i Udrejsecenter Sjælsmark havde forskanset sig på sit værelse sammen med sin kone og to af sine børn.
Politiet blev alarmeret om, at mandens kone og børn blev tilbageholdt mod deres vilje klokken 10.49 og sendte straks patruljer til stedet.
Bygningen, hvor manden havde forskanset sig på et værelse, blev evakueret, og en forhandler forsøgte i timerne efter at overtale ham til dels at lade børnene komme ud af værelset, dels selv at komme ud. Da det ikke lykkedes, blev det klokken 19.33 besluttet at hente manden og hans familie ud fra værelset med magt.
Politiets understreger, at der ikke på noget tidspunkt har været fare for de øvrige beboere eller personalet på udrejsecentret.
"Vi tager naturligvis sådan en situation meget alvorligt. Derfor mødte vi også talstærkt op, så vi var forberedt uanset, hvilket udfald situationen ville få. Heldigvis er både manden hans familie uskadte," siger chefpolitiinspektør i Nordsjællands Politi, Magnus Andresen.

Den 52-årige mand blev anholdt og fremstilles i dag i grundlovsforhør, sigtet for trusler på livet.

Se flere videoer på localeyes.dk.

Publiceret 18 May 2017 09:53

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV