Allan Michaelsen til højre er tilknyttet Sjælsølund og er naturligvis blandt de tidliogere proffer til sommerfesten. Foto: SES

Allan Michaelsen til højre er tilknyttet Sjælsølund og er naturligvis blandt de tidliogere proffer til sommerfesten. Foto: SES

Stjernedrys over sommerfest

Tidligere fodboldstjerner kaster glans over Sportsefterskolen Sjælsølunds sommerfest fredag

Af
Fred Jacobsen

Fodboldelskere med hang til nostalgi bliver lidt rørstrømske i juni: For det var jo i denne måned for 25 år siden, Danmark sensationelt vandt EM i forbold i Sverige.
Fodboldelskere producerer sikkert også ekstra meget mundvand, når de tænker på klubber som Juventus, Liverpool, Schalke 04, Fiorentina - og Brøndby og FCK, for den sags skyld.
Spillere, der har repræsenteret disse storklubber er med til at kaste glans over Sportsefterskolen Sjælsølunds sommerfest fredag 9. juni.
Navne som Christian Poulsen, Jan Michaelsen, Per Krøldrup, Rene Henriksen, Simon Makienok (alle med landsholdserfaring) samt Patrick Wozniacki er med, når trænere og lærere på efterskolen byder deres egne fodbolddrenge op til duel.
“Drengene er dygtige, så vi måtte forstærke os,” fortæller forstander Jens H. Nissen om det stære opbud af tidligere professionelle fodboldspillere, der over to gange en halv time skal give efterskolens egne talenter en udfordring.
Han er selv med på holdet og er også personen, der byder alle, der har lyst, velkommen til sommerfesteb.
Den består af fodboldkampen klokken 16, hvorefter der er grill, fadøl, snobrød og adgang til trætopbanen, som efterskolen got i brug for et års tid siden.
Og festen slutter - ifølge programmet - med, at “de sidste hentes ned fra træerne” senest klokken 20.

Publiceret 07 June 2017 06:00