PH-viser i Søndagscafé

Søndagscafé på Breelteparken tilbyder skønne Poul Henningsens revyviser og lækkerier til ganen.
Cafearrangementet afholdes på Breelteparken søndag 18. juni, hvor socialudvalgsformand Thorkild Gruelund byder velkommen. Herefter vil Nina Raaschou og Arne Jensen hygge om gæsterne med Poul Henningsens revyviser - både de kendte som ”Tag og kys det hele fra mig” og ”Man binder os på mund og hånd” og mange, mange flere skønne melodier, som Nina Raaschou vil introducere for gæsterne og synge, mens Arne akkompagnerer på piano.
“I Ældre Sagen glæder vi os til søndagscaféen, og arrangementet er for alle Hørsholms borgere, der har lyst til at hygge og more sig. Ældre Sagens frivillige vil servere et glas perlende vin, frisklavet kaffe eller te og lækker kage. Caféarrangementet foregår i restauranten på Breelteparken søndag 18. juni kl. 14-16,” skriver Ældre Sagen Hørsholm i en pressemeddelelse.
Af hensyn til traktementet, der er ganske gratis, er det vigtigt, at der sker tilmelding til Lars Lund på mobil: 28405005 eller mail: mail@larslund.com eller til Kirsten Holmehøj på mobil: 29662904 eller mail: kgholme@gmail.com.

Publiceret 16 June 2017 06:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV