Hørsholm åbner udstilling om Hannebjerg

Kom forbi og se den kommende boligbebyggelse, som opføres ved det tidligere plejehjem Hannebjerg

Planerne for boligbebyggelsen, som forventes opført på Louis Petersensvej der, hvor det tidligere plejehjem Hannebjerg i dag ligger, udstilles nu på plancher og modeller torsdag 22.juni kl.16-18 på p-plads samme sted.
Dorte Mandrup Arkitekter, som har tegnet boligbebyggelsen, og Niels Erik Preisler fra Dansk Projekt Invest, som skal opføre boligbebyggelsen, vil fremvise og fortælle om projektet. Desuden vil Hørsholm Kommune fortælle om kommunens ambitioner for området, begrundelsen for valget af boligbebyggelsen og om lokalplanforslaget for området, der snart kommer i høring.

Lokalplan på vej

Hørsholm Kommune har udarbejdet forslag til en lokalplan for området og boligbebyggelsen, som forventes at komme i høring 21. juni–20.august.
I kommunens salg af det tidligere plejehjem Hannebjerg blev der indlagt en arkitektkonkurrence for at sikre en bebyggelse med arkitektur af høj kvalitet.
Vinderen af konkurrencen er projektet fra Dansk Projekt Invest og Krista og Viggo Petersen Fond, med boligbebyggelsen tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter.

30 nye boliger

Boligbebyggelsen består af op til 30 boliger i 1-2 etager, som erstatter det tidligere plejehjem. Boligerne fordeles i tre mindre grupper omkring hver sit fælles haveareal samt en kantbebyggelse ud mod Nattergaleengen.
Det eksisterende terræn udjævnes således, at der opstår terrasseringer – et niveau for hver af de tre boliggrupper. Området kommer til at fremstå åbent, og det bliver muligt for offentligheden at færdes gennem området til Nattergaleengen via vej og sti.srj

Publiceret 19 June 2017 09:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV