Frederiksborgvej spærret aften og nat

Der skal ny asfalt på kørebane og cykelsti frem til 14.juli

Kørebanen og cykelstien på skal have et frisk lag asfalt, og derfor bliver Frederiksborgsvej spærret for gennemkørende trafik i aften- og nattetimerne frem til 14. juli.
”Vi ved, at trafikanterne i Hørsholm er hårdt plaget af vej- og sporarbejde denne sommer. Vi håber dog, at alle vil vise hensyn og forståelse for arbejdets nødvendighed,” fortæller centerchef Katrine Langer, Center for Teknik, i en pressemeddelelse.
Strækningen, som skal have ny asfalt, går fra rundkørslen ved Mariehøj Alle til krydset ved Hørsholm Kongevej. For at genere den i dagtimerne stærkt trafikerede vej mindst muligt og for at færdiggøre arbejdet hurtigst muligt, er det besluttet at afspærre vejen og lade arbejdet udføre om aftenen og natten. Vejen vil være åben i dagtimerne.
Arbejdet forventes at have en varighed på fem nætter og er planlagt til at foregå fra søndag aften 9. juli. Der vil blive arbejdet mellem kl. 20 og kl. 06. Arbejdet er selvfølgeligt afhængigt af vind og vejr og kan derfor blive rykket.
Der vil være mulighed for passage for cykler, udrykningskørsel, beboerkørsel og kørsel med de almindelige Movia busser. Det vil ikke være muligt for andre trafikanter at køre igennem området. Der vil blive skiltet med omkørsel.srj

Publiceret 10 July 2017 09:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV