Julie døden nær ved fredeligt møde - eksmand angreb pludselig med skruetrækker:

"Jeg slår dig kraft eddermaneme ihjel"

Af
Af Daniel Sennek

 
I dag begynder retssagen om et overfald, der skete den 18. januar i år. Et overfald, der blandt andet gav Julie 15 livsfarlige stik med en stjerneskruetrækker, et brækket kindben, hjernerystelse og blodansamlinger i maven - og ændrede hendes liv for altid.
Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
Julie er en 47-årig kvinde fra Hørsholm, der står fremt anonymt efter hendes eksmand angreb hende på et offentligt kontor i København. Mødet foregik 14 år efter skilsmissen og skulle handle om deres fælles 15-årige søn skulle på efterskole.

"Min eks og jeg har selvfølgelig haft konflikter, og min tidligere samlever har ved flere lejligheder også haft en truende adfærd over for mig... Men han har aldrig tidligere overfaldet mig. Ved mødet i København opførte han sig dog meget aggressivt, og det hele kulminerede, da mødet skulle til at slutte. Her rejste han sig op, trak en stjerneskruetrækker op af sin taske og råbte: »Jeg slår dig kraft eddermaneme ihjel«...," fortæller Julie til Frederiksborg Amts Avis.
Julies nuværende mand var med til mødet, og selvom angrebet kom ud af den blå luft, så afværgede han slagene med stjerneskruetrækkeren så meget, at det formodentligt har reddet hendes liv. Andre vidner kom ilende. Julie flygtede, men blev jagtet og stukket 15 gange med skruetrækkeren inden eksmanden blev overmandet.
Siden overfaldet har eksmanden siddet varetægtsfængslet. Han er tiltalt for forsøg på manddrab og for vold.

Publiceret 09 August 2017 08:51

SENESTE TV